Monday, June 6, 2011

So you're happy with your *uncut* DVD release of BURIAL GROUND, eh? (PART THREE)


My gawd! It's like a virus that won't die. What rabid beast have I unleashed! Now it's over on Cinezilla as well! FOUR SECONDS!!! Check out Jason's second by second, frame by frame run-down of the cut vs. uncut scene!!! Go here, tell him who sent ya!

4 comments:

 1. Hey Jack,

  Har egentlig hverken noget fornuftigt eller informativt at sige, andet end jeg bare lige vil give props til din blog, som jeg har fulgt i lang tid (from the very beginning, I guess). Well, det er sgu sjovt at følge rablerierne og mærke kærligheden til obskure film - og hadet til dit og dat. Jep, og så har den her '4-sekunders-følgeton' været ret underholdende. Keep it up :)

  ReplyDelete
 2. Hey Bjarke!

  Det er skam helt i orden (det fornuftige og informative er alligevel fælt overvurderet!). Tak for de venlige ord, det er bestemt herligt med læsere, der er været med længe. Håber, du bli'r hængende. xD

  "Had til dit og dat", LOL. Ja, næven er bestemt stadig knyttet! LOLZ.

  ReplyDelete
 3. ... du kan roligt regne med, at jeg bliver hængende i dyndet, no worries - og lav gerne flere hjemme-videoer fra din grotte :)

  ReplyDelete
 4. Takker endnu en gang! Og hvis du ikke allerede har set den, så ligger der endnu en "hjemmevideo fra grotten" på min YouTube-kanal, som ikke har været postet her på bloggen (bare følg den anden video til kanalen).

  ReplyDelete