Thursday, July 24, 2008

Kaptajn Amerika, patriotisme, og en uheldig mangel på sprogkonsekvens

Fandens osse!!! Jeg ka' sgu ikke finde ud af, om den her skide blog ska' være på dasnk eller hva'. Dansk. Sidder der nogen ovre i Minnesota og febrilsk logger ind hver 50. minut for at se, om en mand med en pose over hovedet har udgydt noget nyt for pøblen igen eller hva'? Jeg ved det ikke, hva' rager det osse mig. Hey Nicolai, jeg ved, du sidder derude og febrilsk etc. og vi PM'ede jo om superheltefilm tidligere (så kan Uncut da om end ikke andet bruges til dét, når nu ikke der er nogen, der gider komme med indlæg) og check den her, jeg købte her til aften. Well, i nat (man er vel natteravn! Og jeg bemærker, at en anden natteravn også sidder derude i mørket og rent faktisk er kommet med et indlæg på Uncut; Hi Dennis! Hæh!). Anyway, her er den:Der var en eller anden stakkel, der sad derude og troede, han skulle ha' den... det sku' han så bare ikke, LOL.
CAPTAIN AMERICA!! Yeps. Jeg har nu egentligt altid syntes, Kaptajn Amerika, som han ikke overraskende hedder på dansk, er lidt for, well, amerikansk (læs: patriotisk). Alt det her med flaget og "the american way" osv., men filmen er ganske underholdende. Jeg kan meget godt li' de der billige næsten TV-agtige produktioner, hvor der virkelig skal lige dele fantasi til fra henholdsvis filmmagernes side, for at få det til at se nogenlunde ud, og fra seerenes side for at tro bare en lille smule på det fjolleri, der foregår oppe på skærmen, haha. Det er 15 år siden, jeg sidst har set CAPTAIN AMERICA, men specialeffekterne løfter sig vist ikke meget over Batman TV-serie-niveau. Jeg har også fornyligt fået FANTASTIC FOUR, ikke den nye store blockbuster, mind you, men Roger Cormans aldrigt udsendte film fra '97. Jeg har endnu ikke set den (so many films, so little time), men de fem minutter, jeg checkede, ser lovende ud. Hva' det så er de lover om er jo lige det. Hæh.

4 comments:

 1. Hey Jack,
  jeg synes din blog skal være... som den er! ;)
  (men der må godt komme mere respons fra læserne)

  Sjovt du nævner "Captain America", for jeg kan huske, at jeg stødte på den i en sen nattetime for nogle måneder siden. Enten på TV2 eller på svensk TV4 - kan ikke lige huske hvilken af de to.
  Var for træt til at jeg orkede at se den færdig (den sluttede vist først ved 4-5-tiden om natten, og man bliver jo ikke yngre...), men det jeg så var skam ganske underholdende på nøjagtig den måde, du beskriver. Både fantasi og en seriøs gang "suspension of disbelief" var påkrævet. Men det besad sgu en vis portion charme. :)

  ReplyDelete
 2. Hva' rager læserne mig. Haha. "Være som den er"! Tak tak. Nu får vi se. Jeg ved heller ikke, hvilken TV-station, det var. Jeg ville nok skyde på TV4, men nu behøver jeg ikke vente på de genudsender den! :-)

  ReplyDelete
 3. øøøh jeg gad sgu ikke læse hele din anmeldelse jack, ha ha, men det er fandme te fedt cover på den dvd! bedste superhelte cover ever.

  ReplyDelete
 4. Haha, ja, det er jo osse en rigtig lang "anmeldelse", hah! Og ja, coveret er ret cool.

  ReplyDelete