Saturday, May 3, 2008

Flesh And Bloody Terror endelig på dvd!!!


[Yup, it's another one of those posts in Greek. I'm truly sorry, I don't know how it happened!]

Gamle læsere af Bloody Darlings vil ude tvivl huske højdepunktet fra nr. 6, nemlig anmeldelsen af den utroligt ubehagelige og brutale Hongkong rape and revenge-film FLESH AND BLOODY TERROR.

Det nummer af Bloody Darlings udkom i '93 og nu... 15 år senere... udkommer filmen endelig på dvd!!! Ja, der er fa'me nogen ting, der tager sig god tid. Men for de af os, der tålmodigt har ventet med holdt vejrtrækning i samtlige 15 år, viser det sig heldigvis, at det var ventetiden værd og vi bliver belønnet i så rigeligt mål, at man må snappe med gællerne for at få luft!

Den nye HK dvd er virkelig kræs!! Irriterende elementer såsom menu, kapitel-inddeling, nyoversatte undertekster, anamorfisk bredformat, eller ekstramateriale, bliver vi altsammen heldigvis forskånet for! Pyhha. Og gudsketak og lov er det den udgave af filmen, der går under titlen THE BEASTS, som præsenteres på skiven, altså uden de xxx-inserts, som ellers gav filmen den ekstra-ekstra-ubehageligt autentiske tone.

Ahm, hvis jeg skal forsøge at holde lidt igen med den sarkastiske tone, så er den nye dvd-udgave af FLESH AND BLOODY TERROR/THE BEASTS noget makværk. Den er virkelig ringe! Jeg har netop modtaget den her i dag, men når det så alligevel ikke ødelægger min glæde ved skiven (alt for meget), så skyldes det slet og ret, at det sgu da er wildt fedt endelig at ha' så nasty en film på dvd! Okay, den kunne være (meget) bedre, men om ikke andet, så KAN man nu købe den i enhver eButik i Hongkong og modsat min gamle tredie-gangs vhs-kopi, som jeg anmeldte for 15 år siden, så er denne udgave i letterbox. Og har et cover. Hah!

Jeg kan kun anbefale, at man checker den ud, hvis man kan lide de mere brutale, ubehagelige og nasty horrorfilm (eller rettere "terrorfilm") som fx LAST HOUSE ON THE LEFT (eller LAST HOUSE IN ISTANBUL, som blev omtalt i SS #4 for den sags skyld!). Man skal bare lige vide, at der absolut ikke er noget restaureret ved den, haha.

Den kan købes hos Dddhouse for den nette sum af 37 kr. + lidt i porto. Hvis man ikke køber andet, bliver det ca. 50 kr.
Her, link, her.

Til sidst skal det lige nævnes, at FLESH såmænd er instrueret af Ronny Yu, der mange år senere skulle rejse til kamerika og instruere den vældigt underholdende splatterfilm FREDDY VS. JASON.

[dette indlæg er iø skrevet til Uncuts forum, men nogle gange har jeg på fornemmelsen, at der er lige så få læsere dér, som der er hér, såh... indlægget tar sgu nok ikke skade af at blive bragt her også. Hæh!]
Jack