Thursday, July 24, 2008

"Det er der ikke nogen der bruger i Danmark"

Da jeg for et par år siden ville købe en billig dvd-afspiller i Føtex, spurgte jeg ekspedienten, om den nu også kunne afspille vcd'er (altså video-cd, film optaget på cd i stedet for dvd), hvortil han svarede, at det kunne være ligemeget for: "Det er der ikke nogen, der bruger i Danmark"! Hvorvidt han blev overrasket, da jeg oplyste ham, at det gjorde jeg skam, aner jeg ikke. Og jeg er også ret ligeglad. Jeg fik min 300 kroners dvd-afspiller, som nu iø ligger begravet et sted i fortiden. Det gør mine indkøb af vcd'er til gengæld ikke, hah, og i går fik jeg følgende film fra Den Britiske Kronkoloni (vi er et par stykker, der fornægter de rødes overtagelse):

THE RED PANTHER
WITCH FROM NEPAL
GHOST BUSTIN
PRETTY GHOST
GHOST BALLROOM
THE GHOST INFORMER
DOCTOR VAMPIRE
SCARED STIFF
GHOST FEVER
THE SEVEN COFFINS
VAMPIRE VS VAMPIRE

Ja, du har ret; en del af dem er horror-komedier. So sue me. Jeg kan rent faktisk godt lide dem. Efter alle disse år med Hongkongesiske plat-heder er jeg faktisk begyndt godt at kunne lide dem. Ja, det er sikkert sørgeligt.

Endnu et par film, næsten alle på video, som jeg fik i dag og i går grundet flinke mennesker (tak til Diabolik og Henschjell) og som jeg er vældig glad for:

MAVI MERSEDES (tyrkisk exploitation) (tyrkisk exrental)
THE NEW GAME OF DEATH aka Dødens Spil (med den bedste Bruce Lee efter Bruce Lee: Bruce Li) (dansk exrental)
KARATE INFERNO: THE EXECUTINDER 2 (Sonny Chiba) (dvd)
THE SHARK HUNTER aka Skattejagt i haj-dybet af Castellari (dansk exrental)
COMMANDER LEWIN aka Comanders (dansk exrental)
SILK 2 (helt utroligt!! Jeg har altid troet, at sequellen ikke var ude på dansk!!) (dansk exrental)
HELL HOLE aka Kvindefængslet på klippeøen (Santiago) (dansk exrental)

Kaptajn Amerika, patriotisme, og en uheldig mangel på sprogkonsekvens

Fandens osse!!! Jeg ka' sgu ikke finde ud af, om den her skide blog ska' være på dasnk eller hva'. Dansk. Sidder der nogen ovre i Minnesota og febrilsk logger ind hver 50. minut for at se, om en mand med en pose over hovedet har udgydt noget nyt for pøblen igen eller hva'? Jeg ved det ikke, hva' rager det osse mig. Hey Nicolai, jeg ved, du sidder derude og febrilsk etc. og vi PM'ede jo om superheltefilm tidligere (så kan Uncut da om end ikke andet bruges til dét, når nu ikke der er nogen, der gider komme med indlæg) og check den her, jeg købte her til aften. Well, i nat (man er vel natteravn! Og jeg bemærker, at en anden natteravn også sidder derude i mørket og rent faktisk er kommet med et indlæg på Uncut; Hi Dennis! Hæh!). Anyway, her er den:Der var en eller anden stakkel, der sad derude og troede, han skulle ha' den... det sku' han så bare ikke, LOL.
CAPTAIN AMERICA!! Yeps. Jeg har nu egentligt altid syntes, Kaptajn Amerika, som han ikke overraskende hedder på dansk, er lidt for, well, amerikansk (læs: patriotisk). Alt det her med flaget og "the american way" osv., men filmen er ganske underholdende. Jeg kan meget godt li' de der billige næsten TV-agtige produktioner, hvor der virkelig skal lige dele fantasi til fra henholdsvis filmmagernes side, for at få det til at se nogenlunde ud, og fra seerenes side for at tro bare en lille smule på det fjolleri, der foregår oppe på skærmen, haha. Det er 15 år siden, jeg sidst har set CAPTAIN AMERICA, men specialeffekterne løfter sig vist ikke meget over Batman TV-serie-niveau. Jeg har også fornyligt fået FANTASTIC FOUR, ikke den nye store blockbuster, mind you, men Roger Cormans aldrigt udsendte film fra '97. Jeg har endnu ikke set den (so many films, so little time), men de fem minutter, jeg checkede, ser lovende ud. Hva' det så er de lover om er jo lige det. Hæh.