Wednesday, May 7, 2008

Bruno Matteis store mesterværk

I dag fik jeg Bruno Matteis RATS indenfor døren. Jeg prøvede at sætte foden for, men den rendte sgu ved siden af og nu har den gemt sig et eller andet sted. Fandens!!
Som enhver exrental-samler med repæækt for sig selv vil vide, så udkom den på Polygram lejevideo for længe siden. Jeg har i mine år som samler kun een eneste gang præsteret at finde den. Men nu er den altså så kommet tilbage til Danevang, ikke fra Polygram, men AWE, så hvorfor tar du ikke bare og køber den. Skidt med filmen, det er bookletten, du skal koncentrerer dig om.Wymondham College

Det er i øvrigt sjovt, som omslags-info ændrer sig; på det nye dvd-cover nævnes det, at filmen foregår i år 2240. På den gamle vhs står der 2015! Men okay, selv hvis 2015 havde været korrekt (det er det ikke), så ville jeg nok ha foreslået, at man ændrede det. Sådan er det jo uheldgivis med science fiction-film, der foregår i en nøjagtigt bestemt tidsperiode; tiden har det med at nå op til filmen, og ganske som i "Månebase Alpha" (der foregår langt ude i fremtiden, nemlig år 1999), så er virkelighedens fremtid sjældent så radikalt anderledes, som den er i forfatterens fantasi. Eller også er den. Nogle gang meget mere. Hvem havde fx forestillet sig, hvor meget computere skulle være kommet til at fylde i vores liv. Vel at mærke, UDEN at de er blevet dræbermaskiner, vi behøver leve nede i kloarkerne for at undgå. Æv! Det havde sgu nok været meget sjovt.

(Hvis du ikke kender så meget til billige horrorfilm fra Italien, og hvis du synes at kunne fornemme en vist, ahm, ironisk distancetagen til filmen, så har du naturligvis ret; RATS er et makværk uden lige, men som trashfilm fyldt med blod, vold, og bare patter, så gør den det, den skal; den underholder. Og dét er bestemt det vigtigste!)


PS. Coveret er ikke det nye, det kan man sikkert snart se alle mulige andre steder, så jeg syntes, det var sjovere med den gamle danske vhs.

An unnecessary list of film purchases in April


Homicidal Maniac (hk vcd)
Shrunken Heads (hk vcd)
Curse of the Zombi (hk vcd) - this is one I've wanted for yrs and yrs ever since I first read about it in the Asian Trash Cinema book!!!
Devil Medusa (hk vcd)
Awakening (hk dvd) - Simon Yam and Anthony Wong in the same movie! How can this go wong... wrong.
Hired Guns (dvd from China)- rare Phillip Ko flick from '81.
Hero Shed No Tears (dvd from China) - the eBay seller page promised this would be a 93 min. version. Yeah right. You live and learn!!
Fu Bo (hk dvd) - horror flick starring Eric Tsang & Anthony Wong! How could it go wong (you're getting sick of this already, aye!).
Painted Skin (taiwan dvd) - horror flick starring Joey Wong.
Nang Nak (hk dvd) - thai horror.
PaintedSkin
Flesh And Bloody Terror aka The Beasts (hk dvd)
Blue Jean Monster (hk dvd)
Devil's Three (swedish ex-rental) - from the Philippines, sequel to Cleopatra Wong.
Island Warriors (swedish ex-rental) - wild hk weirdness. Finally! Difficult to find and usually retails at a much higher price than I can afford at eBay.
Aakrosh (uk vhs) - Bollywood gangster movie. Three hours without subtitles, LOL.
Vigilante 2 aka The Citizen Rebels/Street Law (uk betamax!!) - Franco Nero!
Penitentiary 2 (uk betamax)
Photobucket
Warbus (uk betamax) - starring Ron kristoff.
Demon Seed (uk betamax)
Return of the Evil Dead aka Return of the Blind Dead (uk betamax) - yes it's cut by the bbfc but the cover is great!
Fear No Evil (uk betamax)
Silk 2 (uk vhs) - Cirio H. Santiago's sequel to his own Silk. From the Philippines. Not on dvd.

I need longer days with more hours!!!

Endelig truslen fra det ukendte

Yes! Endelig efter flere år har jeg endelig fået fat på Jakob Stegelmanns psykotroniske bog "Truslen fra det ukendte", som beskæftiger sig med... well, alt mulig psykotronisk popkultur! Herligt. Okay, det skal så også tilføjes, at selvom jeg har ønsket mig bogen i årevis, så har jeg rent faktisk ikke rigtig gjort noget for at få fat på den, såå... men NU er den altså hevet indenbords. Den kostede mig at bestille en Troma-dvd fra USA til sælgeren!

TAXI HUNTER - endnu en brutal Hongkongfilm endelig på dvd!


[More gibberish. Feel free to complain]

Jeg ville lige nævne, at en anden voldelig og ubehagelig Hongkongfilm (ud over FLESH AND BLOODY TERROR) netop er udkommet for første gang på dvd, nemlig Herman Yaus TAXI HUNTER, der ellers kun har været ude på vhs og vcd. Herman Yau står som bekendt også bag så ubehagelige (og underholdende!) sager som EBOLA SYNDROME og UNTOLD STORY, og endnu en fællesnævner er Anthony Wong, som også her spiller hovedrollen (som en ægtemand, det slår klik for, da hans gravide kone ved et uheld bliver dræbt af en taxachauffør, der stikker af fra ulykken). Det er iø Anthony Wongs egen favoritfilm blandt hans egne film.

Jeg har længe haft HK vcd'en i samlingen, men nu er den altså kommet på dvd, underligt nok ikke i Hongkong, men i Malaysia, og desværre har Morbid Angel denne gang god grund til at ærgre sig, for dvd'en er i fullscreen (vcd'en er en smule i lbx). Jeg har endnu ikke fået den hjem og kan ikke snakke om billedkvali, men den burde være bedre end på vcd'en. Den kan fås fra de sædvanlige butikker down Malaysia way!